ARCI IMPORT EXPORT

Kurumsal

Alternatif enerji sistemleri tüm dünyada yeni ve hızla gelişmekte olan bir sistem olup kaynağını doğal, çevreci ve sonsuz enerji kaynağı olan güneş ve rüzgârdan almaktadır. Yenilenebilir, çevreci ve ücretsiz olması nedeniyle geleceğin enerji kaynağı olacağı düşünülmektedir. Ayrıca Dünya ülkelerinin enerji darboğazına girdiği zamanımızda, ülkemiz bu enerji kaynaklarından büyük ölçüde faydalanabilecek konumdadır.

2007 yılından itibaren Türkiye’de Yenilenebilir Enerji Projeleri gerçekleştiren firmamız, Arıcılık sektöründe kolay elektrik kullanımına yönelik geliştirdiği “ARCI Kutusu” ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odasının 2007 İnovasyon Yarışmasında “Hizmet” dalında ödül almıştır. Gelişen POWERLED teknolojisine paralel olarak sokak aydınlatma lambaları üretim ve uygulaması üzerine yoğunlaşmıştır. Afrika ve Ortadoğu ülkelerindeki enerji sorunları nedeni ile ürünlerimiz yoğun ilgi görmektedir.

Firmamız, doğaya ve canlılara karşı tam bir sorumluluk bilinciyle hareket etmekte ve bu enerji kaynaklarının yenilenebilir, çevreci olması gibi avantajlarını göz önünde bulundurmaktadır. Dünyadaki ve Türkiye’deki gelişmeleri hızlı bir şekilde takip etmekte ve gereksinimler doğrultusunda projeler üretmektedir.

Our company performs Renewable Energy Projects in Turkey since 2007. Developed for easy use of electricity in the beekeeping sector ARCI Box” with Mersin Chamber of Commerce and Industry of the 2007 Innovation Competition "Service" has been awarded in the category . Parallel to the growing POWERLED street lights are focused on the production and application of technology . Our products because of energy issues in Africa and the Middle East countries are in great demand.

Arcı İmport Export © 2007
Güvenevler Mah. 20. Cadde No:30 Yenişehir - MERSİN
Telefon : (0324) 326 85 26      Gsm : (0532) 482 56 48 Ali ÜNLÜIRMAK      Faks : (0324) 326 85 26
E-Posta : arci@arci.com.tr